МИГ в Румъния търси български партньори

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Местна инициативна група “Напока Поролисум” от Румъния търси български партньори. Целта е да се кандидатства съвместно в конкурс за финансиране на проекти “Бизнес модели за съвременни селски икономики”, обявен от програма “Хоризонт 2020” на ЕС. Срокът за подаване на проекта е най-късно до 14 февруари 2017 г.

Прием на проекти “Транснационални и дунавски партньорства за заетост и растеж” е отворен и по програма „Развитие на човешките ресурси“. Допустими бенефициенти са неправителствени организации, центрове за обучение, квалификация и преквалификация, общини, общински и държавни ведомства, вероизповедания, и редица други. Отпускат се от 50 000 до 200 000 лв. Не се изисква собствено финансово участие от кандидата. Крайният срок за кандидатстване е 5 април 2017 г.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements