Възможност за участие в международен уебинар за устойчиво произвдоство на птици

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
1 Минути

Международен уебинар за устойчивост и благосъстояние в производството на птици организират от уебсайта PoultryWorld. Уебинарът ще бъде излъчен на живо в четвъртък, 2 юли, в 15 часа по централноевропейско време.

И устойчивостта, и благосъстоянието са горещи теми в птицевъдството. В същото време тези термини често се използват в широк контекст. Тримата говорители на този уебинар за домашни птици ще обърнат внимание на това как устойчивостта и благосъстоянието могат да вървят ръка за ръка в производството.

Един от говорителите ще бъде уважаваният лектор на TEDx Леон Маршал, който работи за бизнеса с Nutrition & Biosciences на DuPont, където той и неговият екип се съсредоточават върху разработването на нови решения за устойчиво производство на животни без антибиотици.

Вторият оратор е Анна Карвачинска, която има богат опит в индустрията и в момента е глобален продуктов мениджър за домашни птици, работи за Chr.Hansen.

Сред лекторите е и Лора Стар, старши изследовател по хранене на птиците в Schothorst Feed Research и професор по „Прецизно хранене и устойчиво отглеждане на птици“ в Университета за приложни науки на Aeres.

Може да се регистрирате за участие безплатно, като щракнете върху бутона „ATTEND“ ТУК.

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама