Марияна Кукушева: Българският бизнес трябва да има представителство в изпълнителната власт

Златко Златков
Златко Златков
2 Минути

Българският бизнес трябва да има представителство в изпълнителната власт и след като поканата беше отправена от министър Греков, е добре всички ние да се обединим около една достойна кандидатура. Това коментира пред Информационна агенция КРОСС председателят на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в България Мариана Кукушева. Зам.-министри от браншовите организации имаше и в предишното управление. Въпросът не е да даваме оценка кой какво е правил. Въпросът е да осъзнаем, че участието в изпълнителната власт на бизнеса е една демократична форма, отвоювана във времето и утвърдена в ЕС, добави тя.
Глупаво е някой подчинен на своето ниско самочувствие да твърди, че гроздето е кисело и не е необходимо да има такава фигура. Не бива да изпускаме възможността да докажем, че сме готови да носим отговорност заедно във властта, независимо от политическите сили, така че в утрешния ден да имаме самосъзнанието, че животът зависи от нас и ние активно можем да участваме в изработването на правилата на българската икономика, на работата на българската икономика, подчерта Кукушева.
Председателят на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите поздрави колегите си с професионалния им празник. Тя им пожелая здраве, лична удовлетвореност, семейно щастие, душевен баланс, добри помисли и чисти ръце, когато правят и ядат хляба.
Да им е сладък хлябът, да са доволни от работата, която вършат, да заслужат уважението на потребителя и никой да не забравя – няма по-голям от хляба. След хляб е Бог, каза Мариана Кукушева.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама