Магазин за биологични млечни продукти отвори врати в Добрич

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

Специализираният магазин за биологични млечни продукти “Имало едно време” отвори врати вчера в Добрич. Магазинът се намира точно зад часовниковата кула в Стария Добрич и ще предлага още биволско мляко и сирене, избрани марки вина, както и прясно изпечен хляб на място.

Името не е избрано случайно, тъй като млечните продукти и хлябът са приготвени по истински рецепти от едно време, каза за радио “Добруджа” собственикът Борис Русев. Откриването на магазина бе предшествано от водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от архийереския наместник отец Иван Дойчев. Един от доайените в Стария Добрич – шапкарят Георги Колев, подари за “добре дошли” на собственика и един от синовете му специални шапки, “за да се познават отдалеч”.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements