Кулинарни игри и надиграване обещават за Празника на горнооряховския суджук

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
1 Минути

Празникът на горнооряховския суджук тази година ще се проведе от 11 до 13 юни до паркинга на Летния театър, предаде всекидневник „Борба“.

Официалното откриване ще бъде на 11 юни (петък) от 17.00 ч. След това ще започне празничната програма на самодейни състави от общината. От 19.00 ч. на сцената ще се качат музикантите от Бeрковската духова музика, а в 21.00 ч. започва концертът на Десислава.

На 12 юни (събота) празничната програма ще започне от 10.00 ч. Участие отново ще вземат самодейци от общината гости. По традиция ще има много кулинарни игри, викторини, суджукарско надиграване и разбира се много награди. От 18.00 ч. е концертът на духов оркестър „Виво Монтана“, в 20.00 ч. започва изпълнението на Бобан Здравкович, а финал на втория ден ще бъде концертът на Тони Стораро, който ще се качи на сцената в 21.00 ч.

През третия ден – 13 юни (неделя) от 10.00 до 14.00 ч. отново ще има много песни и танци на самодейни състави от региона, както и кулинарни игри, викторини, суджукарско надиграване и награди.

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама