Освободиха директорката на горското в Горна Оряховица след сигнали за нарушения

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

На 17 юни стана ясно, че тя е освободена от поста с решение на ръководството на „Северноцентрално държавно предприятие“ – Габрово. Мотивите за освобождаването на инж. Диана Василева от поста директор на ДГС Горна Оряховица са системно неупражняван контрол, както и установени множество нарушения и редица посегателства над държавния горски фонд.

Василева е наказвана два пъти с неустойка по договора за управление и е освободена с предизвестие. На нейно място е назначена инж. Мила Стоянова.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА