Киселото зеле ни пази здрави

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Киселото зеле освен традиционна за зимните трапези храна и отлична съставка за множество ястия, е и добро средство, с което да се погрижим за здравето си през студените дни. Естествено ферментиралите храни съдържат полезни бактерии, които подпомагат работата на чревната флора, спомагат за освобождаването от токсините, засилват действието на антителата и така цялостно подобряват имунитета.

Употребата на антибиотици е една от причините полезните бактерии в стомашно-чревния тракт да намаляват, затова ако сте приемали скоро такива лекарства, наблегнете на храните, получени чрез естествена ферментация. Такива освен киселото зеле, са още киселото мляко и кефирът.

Снимка: en.wikipedia.org
Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА