Касовата бележка за консумация на нищо била шега

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Касовата бележка, с която се таксува престой в заведение в Харманли, по време на който клиентът не е консумирал нищо, била шега с приятели на собственика. Това обяснява собственикът на заведението Живко Василев пред “Нова” телевизия. По думите му подобно таксуване не е имало, няма и да има.

Един от гостите обаче качил шеговитата бележка в социалните мрежи и така се разбра за случая. Припомняме, че вчера от Министерството на туризма съобщиха за сигнал с тази бележка. От ведомството са сезирали  Комисията за защита на потребителите и Национална агенция по приходите за последваща инспекция на заведението.

От институцията призоваха за бдителност и при необходимост хората да сигнализират на телефон +359 2 90 46 833 или на и e-mail: [email protected].

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА