Таксували престой в заведение без консумация

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Министърът на туризма Николина Ангелкова е разпоредила проверка на заведение в Харманли, за което клиент твърди, че е получил сметка за престой без консумация. Според сигнал, подаден до Министерство на туризма,на 15-и август, посетителят е платил  5.00 лв. за това, че не е консумирал нищо. На касовата бележка е отбелязано „нищо- 1 час“.

Министерство на туризма е сезирало  Комисията за защита на потребителите и Национална агенция по приходите за последваща инспекция на заведението, съобщават от ведомството.

Министерство на туризма призовава за бдителност и при необходимост хората да сигнализират на телефон +359 2 90 46 833 или на и e-mail: [email protected].

Вижте още: До 3 000 лв. глоба за кръчма в Кранево заради такса „желание на клиента”

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама