Християна Христова е новият носител на годишната стипендия на НАЗ

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

„НАЗ винаги е насърчавала младите специалисти и студенти в областта на растениевъдството. Българските учени и студенти в аграрните специалности доказват значението на науката в земеделието и доказват професионализма в този основен ресор на българската икономика. Приемете нашите сърдечни пожелания за професионални успехи, вдъхновение и нови покорени върхове в научните и практическите предизвикателства“, каза председателят на УС на НАЗ Костадин Костадинов при награждаването.

„Радвам, че ще продължа професионалния си път в сферата на българското земеделие“, сподели Християна Христова, която беше  участник в Десети Национален Агро Семинар, организиран от НАЗ.

Четете още:

Радостина Жекова: Спрете циничната помощ за слънчогледа, разписана по този начин не върши работа на никого

Над 2 млн. тона слънчоглед е заседнал в складовете, износът на зърно е замрял

Най-голямото плащане за годината в размер на 650 млн. лв. може да дойде преди 10 декември

 

 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements