ДСК АГРО – За тези, които не се предават, а запретват ръкави /ВИДЕО/

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
2 Минути

Банка ДСК участва провелото се в края на август – началото на септември изложение „БАТА АГРО 2016 Есен“. В рамките на форума Банката  се позиционира със специализираното си лого „ДСК Агро“  на стратегическо място, където всички заинтересовани земеделски производители и по-големи фирми, занимаващи се със земеделие, получиха компетентни консултации за специализирано банково обслужване и финансиране от Банка ДСК.

Банка ДСК е традиционен участник в редица ключови събития в сферата на земеделието, свързани с приоритетите за финансиране в рамките на новата Обща селскостопанска политика. Основни партньори сме на мащабни форуми за агробизнес в България. Участваме в значителен брой специализирани мащабни конференции, международни изложения и национални събития, сред които „Национална среща на земеделските производители в България“, АГРА, БАТА АГРО, Международно изложение „Селското стопанство и всичко за него”, „Международен технически панаир“ и много други.

Агробизнесът е целеви отрасъл, който в портфейла на Банката бележи ръст от 28% за 2015 г. и е сред дългосрочните приоритети на Банка ДСК. За оказване на ефективна и адекватна помощ на фермерите Банката разполага с безспорни активи, като най-голямата клонова мрежа в страната с широко регионално покритие; професионално познаване и разбиране на българския пазар; индивидуален подход в кредитирането, съобразен със спецификата на всеки отделен бизнес и, не на последно място, изградено доверие към Банка ДСК.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА