Десетата национална среща на земеделските производители ще се проведе на 20 и 21 март 2024 г. в Казанлък

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
2 Минути

Заявилите участие до 14 януари 2024 г. ще се възползват от промоционални цени на пакетите

Десетото, юбилейно издание на Националната среща на земеделските производители ще се проведе на 20 и 21 март 2024 г. Това реши на свое заседание УС на АЗПБ.

Десетата, юбилейна национална среща, посветена на 20-годишнина от основаването на АСОЦИАЦИЯ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ ще се проведе  на 20 и 21 март 2024 г.  в Kings` Valley Medical & Spa хотел, в Казанлъшки минерални бани, съобщиха от АЗПБ.

За десети път, в два поредни дни, Националната среща ще бъде център на събитията в земеделския сектор и ще предложи един нов, модерен подход на провеждане с интересна и полезна програма, нови послания, нови политики, нови лица.

Сред основните теми на най-голямото земеделското събитие през март 2024 г. ще бъдат проблемите в поземлените отношения, подготовката на нов Закон за арендата, както и трудностите, които изпитват фермерите при реализирането на продукцията си в контекста на войната в Украйна.

Ще бъдат организирани специални кръгли маси по проблемите на земеделци и животновъди, а експерти от основните институции у нас ще представят последните новости в политиката в сектора.

За актуална информация за събитието, регистрация и програма можете да следите интернет страницата на АЗПБ www.azpb.org, както и фейсбук страницата на Асоциацията.

Тук може да направите своята РЕГИСТРАЦИЯ за участие в Десетата Национална среща на земеделските производители в България

Заявилите участие до 14 януари 2024 г. ще се възползват от промоционални цени на пакетите.

Тел. за контакт 0882512199 Теодора Георгиева

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА