“Борса за семена и посадъчен материал” ще се проведе за 20-ти юбилеен път

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

20-то юбилейно издание на “Борса за семена и посадъчен материал” ще постави началото на активната изложбена дейност на „Добрички панаир” АД през 2014 година. Това предаде радио “Добруджа”. Борсата ще се проведе от 4 до 8 февруари в СК “Простор”, намиращ се в близост до изхода на Добрич за Варна.

Ще бъдат показани най-новите и вече утвърдени сортове семена за пролетни, есенни и зеленчукови култури, семена за цветя, посадъчен материал, торове, торо-почвени смески, биологични средства за растителна защита, парници и оранжерии. Наградите, които връчва „Добрички панаир” са за „Най-добър български семепроизводител” и за „Най-успешно търговско представителство”. 46 фирми са заявили участие до този момент. Организаторите ще приемат заявки за участие до началото на форума и по време на него, заяви изпълнителният директор на „Добрички панаир” АД Звезделина Иванова. Вече 14 години Борсата за семена и посадъчен материал е основен форум на Асоциацията на семепроизводителите.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама