Богата програма с много гост-лектори и партньори по време на Деветата национална среща на земеделските производители

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
3 Минути

Традиционната Национална среща на земеделските производители, която Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) организира, ще се проведе в периода 15-16 февруари 2023 г., в Kings` Valley Medical & Spa Hotel в Казанлък. Националната среща ще бъде първото корпоративно събитие в новооткрития хотелски комплекс с най-модерния СПА център в България, минерални басейни, водни атракции, ресторант и атрактивна обстановка.

Регистрирайте се ТУК.

Актуални теми и акценти на събитиетозърно, пшеница, Agrozona.bg

Богата и интересна програма с актуални теми е подготвена за участниците в събитието. Зърнени пазари и въглеродно земеделие ще бъдат част от акцентите на срещата. Ще бъдат дискутирани още Кампания директни плащания 2023 г., новости в изискванията и санкции.

По време на събитието ще бъдат представени и възможностите за земеделските производители по Стратегическия план и Националния план за възстановяване и устойчивост.

Гост-лектори от Министерството на земеделието, Европейската комисия и Европейския парламент ще представят всички новости, свързани с европейската и национална политика през 2023 г.

И през тази година генерален спонсор на Националната среща на земеделските производители отново ще бъде Агрополихим.

Освен това на в събитието ще се включат и много фирми от агросектора като НИК, BASF, Corteva, Агротрон-М,  които от своя страна ще представят новостите в оборудването и механизацията, растителна защита, торове, ВЕИ, демонстрации с дронове и още.

Представители на банки и застрахователни компании също ще посочат актуалните възможности за земеделските производители.

Панел “Свине и птици”

АЗПБ, съвместно с партньорските организации свине и птици ще организират панели по проблемни теми, свързани с двата сектора.

Част от тях ще включват болестите по животните, включително африканската чума по свинете и инфлуенцата по птиците. Експертите ще обсъдят още новите изисквания в мярката за хуманно отношение, пазарите и вноса на месо. В рамките на дискусията те ще обсъдят още предложението на ЕК за постепенно прекратяване на систематичното убиване на мъжки пилета, както и предложената промяна в директива на ЕС относно емисиите от промишлеността.

Забавлението и шоу-програмата както винаги ще бъдат неизменна част от Националната среща на земеделските производители.

РЕГИСТРАЦИЯТА за Девета национална среща на земеделските производители вече Е ОТВОРЕНА

Участие може да заявите чрез попълване на регистрационна форма, която ще намерите на сайта на асоциацията: www.azpb.org

За актуална информация за събитието, регистрация и програма можете да следите интернет страницата на АЗПБ www.azpb.org, както и фейсбук страницата на Асоциацията.

За повече информация: 02/9 516 265, Мобилен:  0882512199, 0895 529 949,

 

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА