Хранителна индустрия

Хранително-вкусова промишленост, производство на храни и напитки, всичко за храните

Всички публикации от Хранителна индустрия

Активни потребители: Има минимални различия в качеството на храните в страните от...

„Втора ръка“ ли са българските потребители? През 2016 г. въпросът за двойния

Откриха COVID-19 в 3 месопреработвателни предприятия в Австрия

Първи случай за Австрия, но пореден за заразени с коронавирус в кланици

Преработватели: Производителите не обединяват продукцията си в големи партиди

Увеличават се делът на родните плодове и зеленчуци „До преди да паднат

Птичият грип у нас: ферми се заразиха чрез корите за яйцата

„От епизоотологичното проучване на епизоотичното огнище от гр. Кърджали на територията на

Тонове картофи залежават заради отлива на туристи по Черноморието

Димитър Петков е зеленчукопроизводител от 20 години насам. Навлиза в семейния бизнес

Между 26% и 58% по- ниски запаси от бяло месо в кланиците

Запасите от месо и субпродукти в кланиците към 31 декември 2019 г.

Ядем толкова малко мед, че липсваме от класациите

България е една от страните с най- ниска консумация на мед в

ФАО: Производството и цените на месото се сриват

Очаква се производството на месо в световен мащаб да се свие с

Свинското месо поевтиня рекордно

През май цената на едро на свинското месо отбеляза понижение до 4,00

22 кланици са осигурявали бялото месо през 2019 г.

22 са специализираните кланици за производство на бяло месо в България през

CEO на водеща компания залага на изчезването на месната индустрия

Месната индустрия ще изчезне в рамките на следващите 15 години, смята основателят

Намалява световното производство на месо

Според актуализираната прогноза на FAO, световното производство на месо през 2020 г.