Хранителна индустрия

Хранително-вкусова промишленост, производство на храни и напитки, всичко за храните

Всички публикации от Хранителна индустрия

Ремонтът на млечния БДС е неизбежен

Наталия Гаданчева е инженер технолог в млекопреработвателно предприятие и върви по „млечния

Как цветът на опаковката променя вкуса на храната

Често цветът на опаковката води до някои вкусови очаквания от продукта. Учените

Трябва да ядем не по-малко от 400 г плодове и зеленчуци

Яжте плодове и зеленчуци не по-малко от 400 грама на ден! Това

„Топлите бани“ удължават живота на кореноплодните зеленчуци

Според проучвания на датски изследователи, процесът на увяхване при кореноплодните зеленчуци, може

Фосфатите в дюнерите остават скрити от потребителите

Опасение от въздействието на фосфатите, използвани като хранителни добавки в месото, изразиха

Какво ядат и готвят българите – интервю с шеф Манчев

Агрозона интервюира кулинара шеф Манчев по време на българските квалификации за готварското

Британски марки пробиват на Българския пазар чрез Британското посолство

Въпреки наближаващия Brexit, Британски марки и компании продължават да търсят начин да

Пикантните храни мамят мозъка да ядем по-малко сол

Феновете на пикантните храни правят услуга на сърцата си, като добавят повече

Румъния създава държавна компания за износ на агростоки

Скоро Румъния ще създаде държавна компания, която ще се занимава изключително с

Оркестър подлудява публиката със зеленчукови инструменти

Оркестър в американския щат Лонг Айлънд използва пресни зеленчуци като инструменти за

ЕК очаква предложения за по-справедлива верига на доставки на храни

Европейската комисия започна обществена консултация по въпроса как веригата за доставки на