Финландско съвършенство в производството на арктически кимион
Trans Farm е част от световния лидер в производството на кимион Nordic…
Производител: 35% от пробите на мед в България са замърсени от неоникотини
Украинският продукт подбива цената на родната стока Мирослав Маринов е от Долна…
Морски вълци от Варна изкараха калкан по 40 лв./кг в центъра на...
Морски вълци изкараха на рибния базар в София калкан по 40 лева…
Супа от азиатската гъба шийтаке впечатли посетителите на фермерския пазар
Аромат на вкусна, зимна, гъбена супа се разнасяше миналата сряда на фермерския…
Виенчани хапват джелато с вкус на билки от Долна Австрия
Eis Greissler е една от популярните марки сладолед сред жителите на Виена…
Без нерези в кочините, ветеринарите ще броят прасетата всеки месец
В личните стопанства от типа „заден двор“ ще могат да се отглеждат…
С 3 млн. лв. подпомагат преработката в малките стопанства
От днес до 23 декември 2019 г. малките стопанства с икономически размер…
2 декара шафран може да гледа едно семейство без чужда помощ
Двучленно семейство може без големи усилия да обработва до 2 дка…
Двама шеф-готвачи гостуват на нов фермерски пазар
Фермерски пазар „Пендара” ще стартира провеждането си от 12 октомври т.г. на…
До 2 бона глоба за скрито прасе в двора
От 500 до 2000 лв. е глобата за неизпълнение на предписанията за…
Луковит за четвърти път стана млечната столица на България
Миш-маш с 1 000 яйца и със 100 килограма българско сирене забъркаха…
Родни фермери отбелязват националния празник на Швейцария с ден на „Произведено във...
Посетителите на фермерския фестивал пред Министерство на земеделието, храните и горите следващата…