Продължават рокадите в ЮЗДП, три горски стопанства са с нови директори

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
1 Минути

След като малко по-рано тази година дългогодишният директор на Югозападното държавно предприятие Дамян Дамянов бе освободен със Заповед на министъра на земеделието Явор Гечев, сега със заповед на директора на ЮЗДП инж. Благой Милев няколко горски стопанства на територията на предприятието също са освободени и заменени.

С нови шефове са ДГС Якоруда, Места и Добринище, а разместванията, които директорът Милев е направил са с цел подобряване на работата в стопанствата. Новите назначения са на хора от системата, с дългогодишен управленски опит, предаде в. Струма.

Янко Илчев, който оглавяваше ДГС Добринище, а преди това ДГС Струмяни, заема директорския пост в Якоруда, там доскоро директор бе Иван Девизиев, който обаче загуби поста си, заради близки отношения с Ахмед Ахмед- Пачката, залавян неколкократно с контрабандна дървесина.

На мястото на Янко Илчев в ДГС Добринище е назначен банскалията Георги Кушлев. С нов директор е и ДГС Места, постът поема Любен Тосков от ДГС Добринище. Рокадите са факт и са част от кадровата политика на новия директор на ЮЗДП, който има право да прави промени, съставяйки нов екип, с който да управлява предприятието.

Новите назначения са на хора от системата, с дългогодишен управленски опит.

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА