Специализирано изложение по земеделие, градинарство и цветарство започва в Анталия

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Световно специализирано изложение по земеделие, градинарство и цветарство ще се проведе от утре, 23-и април, до 30-и октомври в Анталия, Турция. По време на изложението ще бъдат поставени въпроси, касаещи международни и местни екологични проблеми, ще се разискват теми от биологичното земеделие. Във фокуса ще са и едни от най-големите земеделски и екологични музеи в света.

Форумът ще мине под мотото „Зелен живот за бъдещите поколения“ и „Децата и цветята“. Компании от различни краища на света ще демонстрират биопродукти, растения, цветя, градини и градински технологии, земеделие и най-новите световни постижения. Представители на държавите ще разясняват и възможностите за туризъм, както и своите култура, традиции.

Очакванията са ЕКСПО 2016 да бъде посетено от над 12 милиона посетители и гости от цял свят. Общата площ на изложението е 112 хектара, а участие ще вземат над 100 страни и международни организации.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА