Звезделина Иванова изтегли 5 едногодишни абонамента

Златко Златков
Златко Златков
2 Минути

Изпълнителният директор на “Добрички панаир” АД Звезделина Иванова изтегли 5 безплатни едногодишни абонамента за списание Агрозона от томболата на изданието. Нашата медия за втора поредна година участва в изложението “Селското стопанство и всичко за него”, което се провежда в Добрич от вчера  и ще продължи до 1 септември.

Всеки ден се провежда томбола, като ще се теглят по петима късметлии, които могат да си осигурят едногодишен безплатен абонамент за списание Агрозона. В тази връзка каним всички посетители и участници в изложението да посетят щанда ни, разположен непосредствено до централния вход на спортна зала “Добротица” и да опитат късмета си.

В същото време, снощи в ресторанта на хотел България, традиционно се проведе официалната вечеря, организирана от “Добрички панаир” АД. С много музика, танци, веселие и огромна торта беше отпразнуван 20 юбилей на изложението. За доброто настроение на гостите се погрижиха танцови състави и оркестър, като гвоздеят в програмата беше появата на Петя Буюклиева, която изпя всичките си хитове и изпълни кавъри на известни наши и чужди рокендрол и поп парчета.

По време на събитието бяха връчени наградите на “Добрички панаир” АД. Призът за български производител отиде при “Раломекс” АД от гр. Завет, които бяха наградени от кмета на Добрич Детелина Николова. Това е поредна награда на фирмата, която се занимава с производство на селскостопанска техника. Звезделина Иванова отличи “Тайтън Машинъри” АД в категория търговски представител. Отличието получи, Диляна Иванова, изпълнителен директор на фирмата.

Георги Джендов

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама