Земеделските стопани се събират на Областен експертен съвет по животновъдство в Кърджали

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

Областна дирекция „Земеделие” – Кърджали уведомява земеделските стопани, че на 19 август ще се проведе среща на областния експертен съвет по животновъдство. На заседанието ще присъства председателят на областния експертен съвет Бойко Синапов и представители от териториалните служби към Министерство на земеделието, храните и горите.

Дневният ред на заседанието се състои от 4 точки: подпомагане по de minimis; подпомагане по подмярка 21.1 „Извънредно временно подпомагане за земеделските стопани COVID 1” и подмярка 21.2 „Извънредно временно подпомагане за земеделските стопани COVID 2” от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.; схема „Помощ под формата на отстъпка от стойността на акциза върху газьола, използван в първичното селскостопанско производство“; текущи въпроси.

Областна дирекция „Земеделие” – Кърджали кани всички животновъди и заинтересовани лица да вземат участие в заседанието, което ще се проведе от 10:30 часа в стая 211 на НТС в град Кърджали.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА