Ясни са приоритетите на естонското председателство на Съвета на ЕС

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Естония ще поеме председателството на Съвета на ЕС от 1ви юли 2017 г. Основен приоритет ще бъде прогресът във връзка с дискусията за Общата селскостопанска политика на ЕС след 2020 г. Ротационното председателство ще се фокусира също върху мерките за развитие на земеделските пазари и за реакции в случаи на кризи. Ще се обърне внимание на качеството на почвите, като ще се организира конференция на високо ниво, озаглавена „Почва за производство на храни и екосистемни услуги“. Ще бъдат обсъдени теми свързани с регламента за наторяването и регламента за фуражите с медикаменти.

Страната ще се съсредоточи върху темите иновации, свободно дигитално движение и устойчиво развитие на европейската икономика.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА