Унгария изнася свински джолани за Китай

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Унгария започва да изнася замразени джолани за Китай, съобщава globalmeatnews.com. Износът стартира с 25,68 тона. Така Унгария става 22-ра държава, която получава достъп до пазара на месо в Китай и 15-тата, на която се разрешава да стъпи на пазара за свинско месо в азиатската държава, констатират от Генералната администрация за качество, наблюдение, инспекция и карантина, която отговаря за вноса.

Доставките на месо от Унгария са навременни, тъй като Китай спря вноса от ключови доставчици от Източна Европа като Полша например. Причината са опасения от здравен характер, посочват от специализирания сайт.
Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама