Суперздравословно кисело мляко представят на панаира в Разград

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

Иновативно кисело мляко със 7 пробиотика и 1 пребиотик ще бъде представено по време на Панаира на киселото мляко и Фестивала на народните традиции и художествените занаяти в Община Разград. Продуктът е с изключителни здравословни и профилактични свойства и е създаден от двама съавтори – проф. д-р Христо Мермерски и неговия син д-р Йонко Мермерски.

На 18 юли, веднага след официалното откриване /11.30 ч./ на събитието ще се състои презентация и дегустация на новия продукт. Мястото на провеждане е Художествена галерия „Проф. Илия Петров“. Всеки гост ще получи подарък – кофичка от здравословния продукт.

Продуктът е резултат от 11 години проучвания и селектиране. Има профилактичен и лечебен ефект, научно доказан и одобрен от Световната здравна организация, Селскостопанската организация на ООН и Националния институт по здравеопазване на САЩ. Обикновеното кисело мляко съдържа само 2 пробиотика и 1 пребиотик.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements