Специализиран форум в подкрепа на българското земеделие ще се проведе в Добрич

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

На 21 март в Добрич ще се проведе Специализиран форум в подкрепа на българското земеделие. Събитието се организира от „Societe Generale Експресбанк“ и „Sogelease“ и ще се състои от 14:00 в Парк хотел „Изида“. Гост лектор ще бъде Златина Балева, която е главен експерт „Европейски програми“ в „Агробизнес консултинг“ ЕООД.

Златина Балева ще представи възможностите за инвестиционна подкрепа за земеделските стопанства по ПРСР 2014-2020. Присъстващите ще бъдат запознати с финансирането чрез гъвкави схеми на погасяване от Societe Generale Експресбанк, както и с възможностите за финансиране на закупуването на земеделска техника чрез лизинг от „Sogelease България“. Организаторите канят гостите на коктейл след официалната част на форума.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements