Семинар за качество и безопасност на храните ще се проведе в Пловдив

Агрозона
Агрозона
1 Минути

Това лято в Пловдив ще се проведе десетото юбилейно издание на обучителния семинар „Осигуряване на качеството и безопасността на храни, напитки и фуражи“.

На семинара ще бъде предоставена практическа и теоретична информация за съвременните методи за бързо установяване и определяне на химични и микробиологични рискове в храни, напитки и фуражи, както и методите за провеждане на органолептичен анализ.

Събитието е съвместна инициатива на Центъра за обучение по качество и безопасност на храните, катедра Биотехнология на УХТ, БАБХ и Центъра за оценка на риска по хранителната верига. Председател на организационния комитет е проф. Ангел Ангелов от Университета по хранителни технологии – Пловдив.

То ще бъде открито на 19-и юни от Ректора на УХТ проф. дтн инж. К. Динков, изпълнителния директор на БАБХ д-р Дамян Илиев и директорът на Центъра проф. Бойко Ликов, пишат safefoodlab.com. На тема Иновативни биотехнологични решения за анализ на храни и фуражи ще говори Иван Иванов. А семинарът ” Безопасността в хранителната верига, определящ фактор на глобалната продоволствена сигурност” ще бъде представен от проф. д-р Ангел Ангелов.

Форумът ще бъде проведен от 19 до 22 юни в гр. Пловдив.

 

Avatar photo
Автор: Агрозона
Agrozona.bg e информационен сайт, който представя последните новини и анализи в сектор „Земеделие”, Хранително-вкусовата промишленост и предприемачество в селските райони. Тук ще откриете полезна информация, свързана с възможностите за национално и европейско финансиране на българските фермери, промени в българското и европейското законодателство и тенденциите в селското стопанство в България, Европейския съюз и по света.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА