Селскостопанска академия организира Празник на земеделската наука на 25 октомври

Юлиана Стоичкова
Юлиана Стоичкова
1 Минути

Всички институти в системата на ССА ще покажат своите достижения през годината

Селскостопанска академия (ССА) организира Празник на земеделската наука и изложение „Даровете на природата“, които ще се проведа на 25 октомври т.г. в академията. Програмата на събитието предвижда празникът да започне в 10,45 ч. с посрещане на официалните гости. По време на официалната част ще бъдат представите постиженията, визията и дейността на Селскостопанска академия от проф. д-р Виолета Божанова, заместник-председател на ССА, а главният научен секретар на ССА – проф. д-р Тодоровска пък ще представи новохабилитиланите учени в рамките на академията. Гостите на празника ще станат свидетели и на връчването на свидетелствата за иновативен научен продукт от Председателя на Постоянната комисия за иновации и технологии проф. д-р Виолета Божанова.

По време на неофициалната част гостите на Празника на земеделската наука ще се запознаят с последните достижения на всички 28 института, които са в рамките на Селскостопанска академия.

ЕТИКЕТИ:
Юлиана Стоичкова завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години се занимава с печатни медии в областта на градинарството и цветарството. В agrozona.bg приоритет са й производството и пазарите на плодове и зеленчуци, лозарството и винарство, пазарът на земя и хоби градинарството.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА