Ресторант без персонал е открит в Сан Франциско

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

В Сан Франциско е открит ресторант за бързо хранене без персонал, съобщава “Крос” като се позовава на The Daily Mail. Всичко в ресторанта е автоматизирано – няма касиери, сервитьори и чистачи.

Клиентите сами правят поръчките си като си избират храна от интерактивно табло. Единственият човек, работещ в заведението, обяснява на клиентите как да си поръчат храната.

Ресторантът предлага разнообразие от вегетарианска храна – ястия с киноа, гъби, билки и зеленчуци, както и картофен и плодов чипс, и ароматизирани напитки.

Готовата храна чака в специални клетки, вградени в стената. А клиентите получават всяка кутия със стикер, на който е изписано името на клиента, информация за теглото на храна и калориите в нея.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА