Последен ден на ракиения фест

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Днес е последният ден от Балканския фестивал на ракията и спиртните напитки, който започна на 2-и декември и се провежда в зала 6 на НДК.

На събитието са представени 250 марки, а работното време за посещения е от 12.00 до 20.00 часа.

Освен родни производители на събитието, ценителите на силните градуси могат да се запознаят с производството и на фирми от Турция, Гърция, Македония, Сърбия и други страни от Балканите. Продукти на фирмите участнички във фестивала  се предлагат в специално създаден в рамките на изложението магазин на цени на производителя. Организаторите обещават и балканска скара.

Фестивалът ще има и съпътстваща програма – мастер класове, лекции и дегустации. Няма обаче да се допускат лица под 18 г. Еднодневният билет за ракиения фестивал е 15 лв.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА