Подадени са 35 проекта по процедура “Вода” от подмярка 7.2 

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

35 проектни предложения са подадени по процедура “Вода” –  „Изграждане, реконструкция и/или рехабилитация на водоснабдителни системи и съоръжения в агломерации с под 2000 еквивалентни жители в селските райони“ по подмярка 7.2, съобщават от Държавен фонд “Земеделие”.

На 23 декември миналата година приключи приемът в „ИСУН 2020“ на проектни предложения по процедура „Вода“. Подадени са 36 проекта, от които 1 е дублиран, който се счита за оттеглен.

Определеният бюджет по процедурата е в размер на 97 790 000 лева. Заявената безвъзмездната финансова помощ /БФП/  на всички 35 подадени проектни предложения е в размер на 91 223 876,58 лв. Общата сума на безвъзмездна финансова помощ е по-малка от размера на определения за същия период на прием бюджет. В тази връзка е наличен бюджет за всички подадени проектни предложения по процедурата и не е необходимо извършване на предварителна оценка.

Подадените проекти подлежат на последваща оценка за административно съответствие и допустимост и на техническа и финансова оценка.

Четете още:

Ясно е предварителното класиране на проектите за улици и пътища по общинската подмярка 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА