Пилотното издание на уебизложението UZ AGRO FOOD TECH ще бъде през август

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

Пилотното издание на уебизложението за селско стопанство, технологии и хранително-вкусова промишленост UZ AGRO FOOD TECH ще бъде през август, в периода от 19-и до 25-и. Очаква се участие да вземат над 5 000 професионални посетителя. Събитието ще предостави 24/7 достъп до изложбената платформа.

Агрион, аренда, Agrozona.bgОрганизаторите на изложението предлагат възможност за индивидуално изготвяне на дизайн на щанда на всяка компания и посочват редица предимства от участието във виртуално изложение. Всеки изложител, който желае, може да достигне до необходимата информация бързо, както и с едно кликване на мишката да посети различни точки от виртуалното изложение за много по-кратко време, отколкото при изложението на живо.

Освен това хиляди хора могат да посетят един щанд едновременно. Могат да преглеждат информация за компаниите и да оставят своята информация за контакт само с едно щракване. Има възможност да се уговори среща с потенциален клиент.

Значително предимство е възможността да се води статистика за това колко души са посетили един щанд, колко време са прекарали там, от коя държава са били и друга информация. В края на изложбата организаторите обещават да предоставят тези данни под формата на професионални доклади.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА