От ноември започва Националната кампания “Топъл обяд в училище”

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

От ноември месец стартираме Националната кампания “Топъл обяд в училище“. Това каза Виолета Радева, директор на БЧК – Бургас.

“56 деца от село Дебелт ще получават топъл обяд всеки ден”, добави Радева пред “Фокус”.

По думите й целта на тази кампания е да стимулират децата да посещават училището и съответно учебните занятия, тъй като една от основните причини да не го правят е ограничените финансови възможности на семействата им.

“Това е Национална кампания, която стартира в цяла България. Четвърта поредна година ние се включваме активно и винаги реализираме тази кампания в определена община и в определено училище съобразно риска от отпадане на децата от учебното заведение”, каза още Виолета Радева.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама