“Обединени земеделци” няма да участва със “Синьо единство” в евроизборите

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

Политическа партия “Обединени земеделци” не участва в общ политически проект със “Синьо единство” за европейските избори, това заяви председателят партията Петя Ставрева по време на пресконференция днес. „В навечерието на избори отново ставаме свидетели как различни политически формати се опитват да си сложат на ревера земеделската детелина. Ние категорично възразяваме срещу поредния опит за подмяна в земеделското движение от хора, които не са обединители, а разединяват земеделския съюз“, каза тя.

В допълнение на думите й адвокат Снежана Сутулова отбеляза: “Манипулативно и с цел подмяна тези лица се представят като гражданско сдружение, което дублира името на партията и по този начин се създава впечатление в обществото, че ПП “Обединени земеделци” участва в общ политически проект със Синьо единство за европейските избори”. Сутулова каза още, че се прави опит за присвояване на политическа идентичност и доверие, градено с години, чрез регистриране на гражданско сдружение, за което по закон се изискват минимум трима души, а регистрацията му отнема няколко дни.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements