Няма никакви основания за спиране на средствата по ПРСР

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

Във връзка с изказване на депутата от БСП Димчо Михалевски, че „завършилата в края на миналата година проверка от одитори от ЕК е констатирала в МЗХ и специално в управляващия орган, чийто ръководител е Светлана Боянова, нарушаване на процедурните правила и на контролите, които са разписани за прозрачност, честност, справедливост на тази програма. В момента има назначена тематична проверка от Европейската сметна палата, която ако се произнесе негативно и потвърди тези предварителни констатации на одиторите, означава стоп на Програмата за развитие на селските райони”, МЗХ прави следното опровержение:

Няма подобни заключения от одит на Европейската сметна палата и няма такава тематична проверка в МЗХ. Следователно твърденията за спиране на средства по Програмата за развитие на селските райони са абсолютно неоснователни.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама