НЛРС организира риболовен турнир за деца на 4 и 5 юни

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
3 Минути

Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“ организира ХVII Национален турнир по улов на риба на плувка за деца до 14 годишна възраст под мотото „Детето риболовец може без дрога“. Състезанието ще се проведе на 4 и 5 юни  на яз. „Долна вода“  на 8 км от  град Монтана и е посветен на 1 юни – Ден на детето, съобщиха от сдружението.

Отборите ще бъдат сформирани от по трима състезатели /от момчета, момичета или смесено/. Участниците не трябва да бъдат по-малки от 7-годишна възраст.

В отборното и индивидуалното класиране ще бъдат излъчени призьори за 1-во, 2-ро и 3-то място. Ще има награди за най-голяма риба, най-малка риба и „Карък“ на състезанието.

На 4 юни от 12.00  до 17.00 ч. желаещите ще проведат  тренировка на яз.“Долна вода“. В 18.30 ч. е техническа конференция, на която ще се бъде изтеглен и  жребият за сектори. Само час по-късно – в 19.30 ч., е традиционната детска викторина на риболовна тематика.

На 5 юни в 8.30 часа ще се тегли жребий за номерата на състезателите на яз. „Долна вода“, като от 10.00 ч. е началото на състезанието. То ще завърши точно в 13.00 ч., а награждаването на победителите е в 14.00 ч.

Програмата е съобразена с мерките за сигурност против заболяването Covid-19 и всички етапи в нея ще бъдат проведени на открито.

Във връзка с добрата организация  и провеждането на турнира е необходимо до 31 май организаторите от НЛРС-СЛРБ да бъдат информирани за имена и навършени години на участниците /отборно и индивидуално/, за броя на придружаващите ги лица и техните имена, както и за датата и часа на пристигане на тел. 0888 95 59 98 – Снежина Михайлова, или e-mail: [email protected].

Наградният фонд за викторината и турнира „Детето риболовец може без дрога“ е осигурен от Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“, разходите – пътни, дневни и нощувки – са за сметка на ловно-рибарските сдруженията или лично.

Необходимо е всички състезатели, придружители и родители да бъдат запознати с регламента за провеждане на турнира, който можете да видите ТУК.

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама