Над 300 танцьори ще завият хоро в Ловеч

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Кръшно българско хоро ще завият в Ловеч повече от 300 танцьори от 14 клуба от цяла България в събота. В града ще се проведе шестото издание на фолклорния празник “Хоро под Стратеш“, съобщават от общината.

Фолклорният празник е ежегоден и вече привлича публика. Целта му е да приобщи хората към фолклорната музика и народния танц и да повдигне настроението в Ловеч.

Всички желаещи да се присъединят към голямото хоро или просто да се заредят с енергията на българските ритми могат да го направят от 11 часа на 24-и юни на откритата сцена в квартал „Вароша“, на площад „Тодор Кирков“.

Хорото е организирано от читалище “Зорница-2010 г. Нено Щрегарски”, с подкрепата на Община Ловеч.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама