На етикета на посевния материал ще има пореден номер

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Въвежда се допълнителен реквизит в етикета на посевния и посадъчния материал от различните групи култури с проект за промяна на Наредба № 21 от 2007 г. за търговия на посевен материал от зърнени култури на пазара на Европейския съюз. Въвежда се официално определен пореден номер.

Проектът на нормативния акт съдържа разпоредби, транспониращи актове на Европейския съюз – директиви на Съвета по отношение на официалния етикет на опаковките със семена.

Общественото обсъждане на предложените промени започва от днес и продължава до 22-и февруари.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements