Минута мълчание в памет на жертвите на атентатите в Париж

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

Днес граждани на всички държави-членки на Европейския съюз ще изразят своята съпричастност към жертвите на атентатите в Париж от 13-и ноември и техните близки.

В 13 часа днес всички ще отделим минутка мълчание в израз на подкрепа на френския народ в този труден момент, и начинът на обикновените хора да се противопоставят на тероризма.

В съвместна декларация на лидерите на страните членки и на институциите на Евросъюза се казва: “Европейският съюз е дълбоко опечален и в траур след нападенията в Париж. Това е нападение срещу всички нас. Ще се изправим срещу тази заплаха заедно, с всички необходими средства и непоклатима решимост”.

Лидерите на ЕС уверяват, че ще бъде направено всичко възможно, за да се гарантира сигурността на Франция и за победата над екстремизма, тероризма и омразата.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements