Мегаизложението в София от 6 до 9 ноември

Евелина Николова
Евелина Николова
4 Минути

Вкусове от САЩ, Италия, Русия, Армения, Ливан и Сърбия се пренасят в София от 6 до 9 ноември

Интер Експо Център събира представители на хранително-вкусовия сектор от България и чужбина

Представители на няколко държави ще донесат вкусове от различни континенти, предлагайки ни първокласни продукти, сред които със сигурност ще открием и непознати усещания.

От 6 до 9 ноември София ще бъде „гореща точка“ за кулинарните достижения на национални кухни на държави от няколко континента благодарение на чуждестранните компании, които ще се включат в изложенията за хранително-вкусовия бранш МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО и #RETAIL SHOW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В Интер Експо Център българската публика има възможността да се запознае с изключителни идеи, техники и технологии.         С колективни участия ще се включат множество компании от САЩ, Италия, Русия, Унгария и Сърбия. „През миналата година Департаментът по земеделие към посолството на САЩ за първи път се включи в международните изложения“, коментират организаторите. Постигнатите тогава добри резултати и положителни впечатления са довели до чувствително увеличение на площите, които американските фирми ще заемат сега. Още по-мащабно ще бъде и италианското колективно участие, след като през миналата година над 40 компании от Апенините се включиха в изложенията.

Със своя бизнес характер мегаизложението, ангажиращо целия изложбен и конгресен капацитет на Интер Експо Център, привлича вниманието на посетители от различни точки по света. „Организирани са бизнес посещения на фирми от Египет, Либия, Черна гора, Йордания и Казахстан, както и на китайски компании“, коментират организаторите. Освен това се очакват байери от скандинавските страни, Великобритания, Полша, Чехия, Словакия, Катар, Белгия, Беларус и други, с готовност за бизнес срещи с български производители.

За първи път

Осезаемо нарастващият чуждестранен интерес е оценка за непрестанния стремеж на организаторите към развиване на изложенията и комуникационните средства за свързване с ХВП бранша. Така например през тази година публиката за първи път ще бъде свидетел на интригуващия нов формат за продуктово-кулинарни събития „Сетива без граници“. Акцентът на първото издание ще бъде съчетанието „вино-шоколад-хляб“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В отговор на нарастващия пазар и развитието на индустрията, през тази година стартира и #RETAIL SHOW – първото в България и Балканския регион изобщо изложение за ритейл сектора. Форматът ще създаде платформа за представяне на специализирано оборудване и технологиите в областта на търговията, дигиталните решения за бързоразвиващата се онлайн търговия и системи за разплащане, сигурност и логистика.

По всичко личи, че хранително-вкусовият сектор с интерес очаква началото на месец ноември и предстоящите изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО и #RETAIL SHOW.

„На сайта www.food-exhibitions.bg всеки може да направи своята регистрация за посещение“, обявяват организаторите.

Евелина Николова е завършила Стопанската академия Димитър Ценов в гр. Свищов. Работи в Отдел "Реклама и Маркетинг" на Agrozona.bg от 2017 г.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА