Иззеха 4 хил. литра ракия и вино в Плевен

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Откриха  3850 литра нелегален алкохол в складово помещение в индустриалната зона на град Плевен. При проверката са установени 1850 л наливен алкохол с висок алкохолен градус и мирис на ракия и 2000 л наливна течност с мирис на вино.

Собственикът на склада не е представил документи за произход и платен акциз, както и документи, удостоверяващи, че стоката е освободена за потребление. Взети са проби за лабораторен анализ. По случая ще бъде образувано административнонаказателно производство.

 

 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама