Идеи за коледен подарък на домашния любимец

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Коледа е време, когато искаме да дарим всички любими същества с радост и добро настроение. И докато за обичаните хора изборът на подарък е доста голям, то за домашните любимци възможностите са по-ограничени. Ето някои предложения с какво може да зарадвате котето или кучето си.

Универсален подарък за четириногите е ново легълце, където блажено да си почиват, или нова купичка за вода/храна. Любимата им храна също е начин да поглезите любимеца. За кучетата има дори специални кучешки бисквити. А защо не и лично да им приготвите нещичко за хапване, което знаете, че обичат. Все пак домашната храна си е домашна храна. Играчките са следващият избор, а вариантите там са много. Котетата биха се забавлявали много, а и вие също, ако просто извадите кълбо прежда. За кучетата е добър вариант топка, която да мятате и животното да я носи. И тъй като сега температурите навън са ниски, можете да изберете и дрешка за любимеца. Тук моделите са много, има дори цели модни линии за четириноги.

Не на последно място повече време, прекарано с животинчето е чудесен подарък за него.

 

Снимка: Rafal RRA/freeimages.com
Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements