Трапеза

За храната, рецептите, напитките и празниците, които ни събират на трапезата

Всички публикации от Трапеза

25 г колбаси на ден, 500 г месо на седмица и по-малко...

Дневният прием на преработено месо като шунки, наденички, пастет и други колбаси,

Червеното цвекло – корен (за) здраве

Макар червеното цвекло да расте у нас и да е познато отдавна,

По-малко преработено месо и захар за здравословна диета

Френската агенция по храните е обновила препоръките за храненето, които дава като

Салата или ядки вместо бургер в офиса

Както напрежението, така и скучната и монотонна работа крият опасности за здравето

Кулинарната история на „другия ден“

Дни преди коледните празници Академия „Кулинарен историк“ събра в Копривщица любители на

Най-евтина в ЕС е рибата в България

Най-евтино в ЕС може да си купим риба в България, показват данните

Истинската рецепта за сирене в мях

В Родопите все още някои хора пазят автентичната рецепта как да правят

Известни марки и бутикови изби идват на изложбата „Винария 2017“ в Пловдив

Големи български производители и бутикови изби ще покажат колекциите си на Международната

Закуска с яйца подобрява мозъчните функции

Яйцата за закуска не повишават риска от деменция, е установило ново проучване,

Рибата ще стане храна на богатите до 2050 г.

Милиони хора от развиващите се страни може да не са в състояние