Новото лице на кашкавала – между чубрицата и боровинките
Броят на регистрираните фермери с интерес към директна продажба на храни се…
Свиват се териториите за биопчеларство у нас
Биологичното производство е много добра и голяма пазарна ниша, за развитието му…
Модерният джинджифил може да се настани в саксия у дома
Модерният през последните години джинджифил не е само прекрасна източна подправка, но…
Зюмбюли и нарциси за коледна украса
Пролетни цветя на коледната трапеза или на прозореца, когато зад стъклото бушува…
Време е да се садят овошките
Време е да се садят овошките. "Агрозона" се обърна към водещи български…
В Бургас търсят плодове и зеленчуци гиганти
Най-големите плодове и зеленчуци, отгледани край морето, ще се надпреварват по размери…
Над 8000 бутилки фалшив оцет изтеглиха от търговската мрежа
Българската агенция по безопасност на храните изтегли от търговската мрежа 8269 бутилки…
Италия – страната, която пише стари и нови приказки
Италия е красива страна през всеки сезон от годината, която предлага незабравимо…
2.6 пъти повече дарени храни през септември
За пръв път в дарителите има и хранителна верига, земеделците обаче са…
Oтбелязваме Световния ден на прехраната
Днес отбелязваме Световния ден на прехраната. Чества се в над 150 страни,…
Колко тежат масовите хранителни продукти?
Знаете ли, че средно ябълката тежи 85 грама. Сочната пържола пък е…
Стартира първи регионален ловен събор „Добруджа 2016”
Първия регионален събор ще се проведе в местността Кобаклъка край Добрич. Събитието…