Go2Balkans започна в Интер Експо център

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

“Балканите – природа, история и култура” – това е темата на туристическия форум Go2Balkans, който се провежда за втора поредна година в Интер Експо център в столицата, съобщава БНР. Инициативата е на туристическия бизнес, представен от членовете на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти. По думите на председателя на асоциацията Байко Байков Go2Balkans неслучайно носи това име – от асоциацията опитват да насочат продукта към Югоизточна Европа и към Балканите по простата причина, че голяма част от интереса, който се генерира към нашия район, е свързан с това общо туристическо наследство. 

Форумът е изложение с възможност за осъществяване на директни бизнес срещи, той дава възможност на общини и региони да представят пред туроператорите природните, културните и историческите забележителности на Балканите.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА