Две недели без лов заради изборите

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Няма да се утвърждават графици за ловуване и няма да е разрешен ловът на 25-и октомври и на 1-и ноември във връзка съответно с провеждането на местни избори и с евентуален балотаж, става ясно от съобщението на Изпълнителната агенция по горите.

Изпълнителният директор на Агенцията е изпратил предварително писмо до председателите на двете най-големи организации на ловците в България  – НЛРС-СЛРБ и БЛРС, за да бъде то разпространено сред структурите на организациите. Председателите на ловните сдружения и председателите на ловните дружини следва уведомят своите членове, че посочените дати няма да са ловни.

От ИАГ посочват още, че продължават съвместните проверки с представители на МВР. Следи се строго за спазване на Закона за лова и опазване на дивеча и Правилника за неговото прилагане.

ЕТИКЕТИ: , ,
Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements