Дискусия на тема „Какво (не) знаем за храните“ организират от СХП

Кирил Александров
Кирил Александров
1 Минути

Ден на хранително-вкусовата промишленост, организирана от Съюзът по хранителна промишленост, ще се отбележи на 23 ноември в София. По време на събитието ще се проведе и Четиринадесета национална научнопрактическа конференция с международно участие на тема „Какво (не) знаем за храните“.

На събитието доц. д-р. Божидар Иванов от Института по аграрна икономика ще представи презентацията си „ Икономически анализ на хранителната индустрия в България през 21 век“. „Два основни проблема в развитието на човешката цивилизация“ е темата на доклада на проф. д-р. Б. Хаджиев от Университета по хранителни технологии гр. Пловдив. Очаква се Българската агенция по безопасност на храните също да вземе участие. Директорът на водеща германска фирма Норберт Райхал ще изнесе лекция на тема „Въздействието на цифровизацията върху производството на храни“. Доклад на тема “Продукт с търговска марка „БЪЛГАРИЯ“, представя д-р Мая Макавеева от МЗХГ, а Лабораторията за изпитване на храни, фуражи и биологични материали – РВС София ще вземе участие с лекция на тема „Модерните супер храни – мания или необходимост“, представена от Елена Цветанова.

 

Снимка: ufi-bg.com

Кирил Александров работи като журналист от 2006-а година. Преди да работи в Agrozona.bg, е бил част от екипите на Агенция "Фокус", сп. Тема и сайта Expressnews.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА