ДФЗ обобщава важни за фермерите срокове

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Важни срокове за земеделските стопани обобщава Държавен фонд “Земеделие” на страницата си в интернет. В документа са посочени начални и крайни дати за приеми по директните плащания, селскостопански пазарни механизми, кредитиране, държавни помощи, ПРСР.

Приемът на заявления по схеми и мерки за директни плащания за Кампания 2016 (със санкция 1% за работен ден закъснение и редакция на вече подадено заявление без санкция), например, е от 17-и май до 31-и май тази година. Схемата за държавна помощ за компенсиране на разходи, свързани с изпълнение на Националната програма от мерки за контрол на почвени неприятели по картофите от сем. Телени червеи е с крайна дата 13-и май.

Целият документ със сроковете е достъпен тук.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама