Данъчните продават известна марка трактор, картофокомбайн и култиватор

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
2 Минути

Вижте какви са цените и къде ще се проведат търговете

До 15-ти декември данъчните ще предложат на търг известна марка колесен трактор, картофокомбайн и култиватор.

Най-скоро ще се проведе търг в с. Нова Ловча, област Благоевград за колесен трактор марка MASSEY FERGUSON, модел 9240. Годината на производство на машината е1997 г., работи на дизел и разполага с приспособление за закачане на различни видове инвентари. Пробегът на трактора е 8500 моточаса, но не е обслужен, уточняват от НАП. Цената, за която данъчните ще опитат да продадат трактора е в размер на 8250 лева, като за участие в търга се изисква предоставяне на депозит в размер на 1650 лева. Крайният срок за подаване на предложения е 2-ри декември, а резултатите от търга ще бъдат обявени в 10:00 часа на 7-ми декември 2022 г.

Няколко дни по-късно, в Пловдивското село Добри дол, данъчните ще търгуват картофокомбайн и култиватор.

Обявената цена за картофокомбайна е в размер на 4538 лева, а изискуемият депозит е определен на 907,6 ст. Техниката е в добро състояние, уточняват данъчните. Крайният срок за подаване на предложения е 7-ми декември, а резултатите от търга ще бъдат обявени на 13-ти декември в 13:30 часа.

Отново в Добри дол данъчните ще опитат да продават и 4-метров култиватор инв.№2. Обявената цена за него е 4840 лева. За участие в търга се изисква предварително предоставяне на депозит в размер на 968 лева до 7-ми декември 2022 г. Търгът ще се проведе на 13-ти декември от 13:30 часа.

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА