Д-р Дамян Миков е новият зам.-изпълнителен директор на БАБХ

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Д-р Дамян Миков е назначен за заместник-изпълнителен директор на Българската агенция по безопасност на храните със заповед на министър-председателя Бойко Борисов, по предложение на министъра на земеделието и храните Десислава Танева, предават от пресцентъра на БАБХ.

От агенцията посочват, че д-р Миков е завършил ветеринарна медицина и ветеринарно-медицинска администрация в Тракийския университет – Стара Загора. Има 10-годишен стаж във ветеринарната медицина. Работил е като инспектор по контрол на храните, инспектор ветеринарен контрол в Областна дирекция по безопасност на храните, Стара Загора и граничен инспектор в ОДБХ – Хасково. До момента е заемал длъжността Директор на Областна дирекция по безопасност на храните, град Стара Загора.

В БАБХ д-р Миков ще отговаря за здравеопазване и хуманно отношение към животните и контрол на фуражите.

 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА