Честит 24-ти май!

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

България днес е знание, България днес е култура, България днес е горда, защото е 24 май, денят на родната просветата и свободния дух.

Най-обичаният ден на българското слово и тази година минава под звуците на безсмъртния химн на Кирил и Методий.  Денят на буквите, денят на кирилицата, която сме дали на света се чества навсякъде, където има и един българин.

Честит празник на хората, които възпитават младите поколения и пазят идентичността на нацията, на хората, които работят със словото, на хората, които творят наука.

Честит празник на всички българи, които носят в сърцето си 24 май независимо къде се намират в този момент – денят, в който отбелязваме духовното пробуждане на нацията.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА